Laatste nieuws


April 2024

Leuke actie! Een stylus- / touchpen cadeau bij een iPad, iPhone of tabletles!

 


Oktober 2023

Web & Wijs bestaat 10 jaar!


April 2022

Ondanks dat alle Corona maatregelen weer opgeheven zijn blijf ik voorzichtig met lesgeven en met de onderstaande maatregelen is dit ook gewoon mogelijk.


Maart 2020

Corona maatregelen – aangepast november 2021

Sinds het begin van de corona-uitbraak in Nederland ben ik voorzichtig met het geven van de lessen aan huis en houd ik mij strikt aan de voorwaarden die gesteld worden door de overheid en het RIVM.

Ook nu het virus weer om zich heen grijpt, zorg ik ervoor dat er op een zo veilig mogelijke manier, hulp geboden kan worden.

Veilige Hulp aan Huis

Op het moment dat wij ons aan de volgende maatregelen houden, is het heel goed mogelijk om op een veilige manier hulp aan huis te ontvangen onder de volgende voorwaarden:

  • Zowel bij het maken van de afspraak, als op de dag van de afspraak zelf heeft de klant, of een huisgenoot, en ik zelf geen symptomen van het coronavirus of verkoudheids-/griepverschijnselen.
  • Er wordt door de klant en mijzelf een mondkapje gedragen en/of een kuchscherm.
  • Bij binnenkomt worden door de klant en mijzelf de handen gewassen en/of gedesinfecteerd.
  • Er worden geen handen geschud.
  • Het device waaraan ik de hulp moet bieden wordt in bijzijn van mij door de klant gedesinfecteerd.
  • Te allen tijde wordt minimaal 1,5 meter afstand gehouden.
  • Er is maximaal 1 persoon samen met mij in het vertrek waar de hulp geboden wordt.

Als zowel ik als de klant ons aan de bovenstaande afspraken houden is het voor ons beiden veilig om thuis les te krijgen.


Januari 2018

Web & Wijs weer in het Zakennieuws van het Leids en Voorschotens Nieuwsblad van 4 januari 2018 op pagina 2. Of klik op onderstaande foto om het te lezen.


November 2017

Nieuwe website in de maak! Binnenkort ook geschikt voor tablet en smartphone!


Januari 2017

Web & Wijs weer in het Zakennieuws van het Leids en Voorschotens Nieuwsblad van 28 december 2016 op pagina 16. of klik op onderstaande foto om het te lezen.

IMG_0698


Januari 2016

Web & Wijs in het Zakennieuws, op pagina 8-9, van het Leids en Voorschotens Nieuwsblad van 30 december 2015. Klik op onderstaande foto om het te lezen.

Laatste nieuws iPadles


December 2015

Redactioneel stukje op pagina 23 in de Nieuwsbrief van december 2015 van de Vereniging Ouderenbelang Voorschoten.

ipad-les-VOV-Voorschoten


Oktober 2015

Is uw iPad, iPhone of computer up to date? Of heeft u misschien hulp nodig? Lees verder…..


December 2014

Mooi stukje reclame in het Leids Nieuwsblad van 31-12-2014 op pagina 11 (ongeveer in het midden) sectie Zakennieuws 2015

ipad les in Leids Nieuwsblad 2014-12-31


December 2014

Met de feestdagen een iPad cadeau doen? Geef er dan gelijk een Ipadles-cadeaubon bij, voor een uur les aan huis!

* waarde wordt later ingevuld

————————————————————————————————————-

September 2014

Leuke actie! Stylus- / Touchpen cadeau bij een iPad- of Tablet-les!

styluspen ipad actie


Juli 2014

Leuk tip voor de zomer!

De VakantieBieb  is weer open! Met gratis e-boeken én tijdschriften voor jong en oud! Zo kom je de zomer wel door! Download de gratis app op je tablet of mobiele telefoon en ga lekker lezen! vakantiebieb


juni 2014

Seniorenmagazine Voorschoten

Het redactionele stuk is ook geplaatst in het Seniorenmagazine Voorschoten  Zomer 2014 jaargang 6 nummer 3


16 mei 2014

Wegwijs worden op de ipad

Een redactioneel stuk over Web & Wijs op voorschotenonline.nl

Schermafbeelding VO


Mei 2014

Tips & Truc

Sinds kort worden er via Facebook en Twitter regelmatig Tips & Trucs gegeven voor het bedienen van de iPad. Volg Web & wijs op Facebook en twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en voor simpele, handige en praktische tips.


11 april 2014

Een banner van Web & Wijs is toegevoegd aan de site Voorschotenonline.nl en binnenkort extra aandacht door middel van een redactioneel stuk!

 

 
10 februari 2014

‘Facebook steeds meer voor ouderen’

Facebook lijkt langzaam steeds meer vooral voor oudere generaties te worden. Gebruikers van 18 tot en met 34 jaar zijn het sociale netwerk steeds minder gaan gebruiken, terwijl de activiteiten bij 35 to 54- jarigen juist forst toeneemt.

Lees verder op nieuws.nl


 
3 januari 2014
Ook de koning gaat met zijn tijd mee! 

Koning met iPad zorgt voor continuïteit

Bewaar Door: redactie
30-12-13 – 17:42  bron: BuzzR

Koning Willem-Alexander zet in zijn werkkamer in paleis Noordeinde zijn handtekening onder een aantal wetten. © ANP.Koning Willem-Alexander heeft in de eerste 8 maanden van zijn regering slechts kleine zichtbare wijzigingen aangebracht in de manier waarop aan het hof wordt gewerkt. Koningin Beatrix gaf de voorkeur aan schriftelijke correspondentie, de nieuwe koning heeft zijn iPad altijd onder handbereik en werkt tussen de bedrijven door ook per e-mail vragen af.

Een van zijn eerste benoemingen was die van een IT-expert, zodat het paleisbedrijf beter kon worden uitgerust voor de eisen van de moderne tijd. Wanneer de koning in het buitenland is, hoeven wetten niet meer te worden gefaxt, maar kan ondertekening via de iPad. Willem-Alexander had het bij zijn inhuldiging al gezegd: ‘Iedere koning geeft een eigen invulling aan het ambt’. Dat verklaart nieuwe technieken, meer openheid over de agenda en een nieuwe manier om snel en efficiënt op bezoek te gaan in buurlanden.De koning heeft zich ook nadrukkelijk opgeworpen als bruggenbouwer. ‘Ik wil verbindingen leggen, verbanden signaleren en uitdragen wat ons Nederlanders verenigt, ook in tijden van grote vreugde en bij diep verdriet”, luidde het op 30 april. ‘Door verbindingen aan te gaan kunnen mensen samen een kracht ontwikkelen die bergen kan verzetten”, zei hij in de kersttoespraak. ‘Het koningschap is een symbool van continuïteit en gezamenlijkheid”, stelde hij bij de inhuldiging. Aan die richtlijn heeft Willem-Alexander zich goed gehouden.

De link naar het artikel in het AD Koning met iPad zorgt voor continuïteit


oktober 2013

Web & Wijs op het festival Den Haag voor elkaar!

Zaterdag 9 november 2013 stond in het teken van een nieuw festival: Den Haag voor Elkaar. U was vanaf 10.00 tot 16.00 uur welkom om dit festival mee te vieren in het Atrium (Stadhuis).

Web & Wijs was deze dag aanwezig om de mogelijkheden van de iPad interactief te laten ontdekken!

affichepep

BewarenBewaren