Over Web & Wijs

Web & Wijs, geeft sinds 2013 les en uitleg over de iPad of tablet bij de mensen thuis.

Even een mailtje sturen, een foto erbij of iets opzoeken op internet via de iPad of iPhone. Het klinkt voor de ‘jonge’ generatie allemaal bijzonder eenvoudig, maar voor een grote groep mensen is dat zeker niet het geval. Om daar verandering in te brengen begon in ik 2013 mijn bedrijf Web & Wijs, om vooral ouderen wegwijs te maken met de iPad en tablet.

Dat doe ik met veel kennis en enthousiasme bij u aan huis, helemaal gericht op uw situatie en wensen. Dit is handig bij het instellen van het apparaat en vervolgens bekijken we samen welke Apps er voor u geschikt kunnen zijn. Maar ook voor instructie en ondersteuning als u al iets langer met de iPad werkt is hulp aan huis heel geschikt.

Ik leg u op een rustige manier uit hoe alles werkt en u kunt zo veel vragen over de iPad stellen als u maar wilt. U leert in uw eigen tempo op de manier die ú prettig vindt. U leert datgene wat u daadwerkelijk wilt weten.

Ook hulp in kleine groepjes is mogelijk (max.3 pers). Neem contact op voor de mogelijkheden.

Samen kunnen we uw iPad, iPhone of tablet installeren en deze zo instellen dat u er optimaal gebruik van kunt maken en hij helemaal op uw wensen is afgestemd. U hoeft er de deur niet meer voor uit!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren